Wacky Wine festival

14 oktober 2018

Op zondag 14 oktober was de eerste editie van het Wacky Wine Festival in Sassenheim, georganiseerd door Langeveld Wijnen. Voor de liefhebbers stonden wij daar met onze wijnen en voor de nieuwsgierigen gaven wij een Masterclass over de geschiedenis van wijn in Turkije.
Het was een super gezellige dag met heel veel wijn, lekkere hapjes en gezellige live muziek! Met veel dank ook aan deze mooie maffe meiden die de hele dag zorgen voor schone glazen.
Wat ons betreft een zeer geslaagde eerste editie, hopelijk volgend jaar weer!

www.langeveldwijnen.nl

Najaarsproeverij de Wijnschuur

15 september 2018

Ook dit jaar mochten wij onze wijnen weer laten proeven tijdens de jaarlijkse proeverij bij de Wijnschuur. Helaas zaten wij zelf in Turkije voor onze wijncruise, dus moesten we zorgen voor een alternatief team. En dat lukte!
We zijn super trots dat onze dochter Dilayla samen met een vriend de ‘honneurs’ voor ons hebben waargenomen!
Het is Dilayla zo goed bevallen dat je haar vanaf nu waarschijnlijk vaker zult tegenkomen bij onze proeverijen. We hebben er dus een teamlid bij!

www.dewijnschuur.nl

Wijncruise langs de kust van Turkije

september 2018 

Onze eerste wijncruise was met 2 orginele Gülets (houten zeilboten) een groot succes! We hebben onze gasten in een week meer dan 35 verschillende Turkse wijnen laten proeven. Daarbij heerlijk gegeten, gezwommen, gelachen, op bezoek geweest bij 2 wijnhuizen èn Efeze bezocht!

Komend jaar willen we dit weer herhalen: in mei en september varen we hopelijk weer uit voor een nieuwe Wijncruise door Turkije.

Ook interesse in onze wijncruise, of wil je meer weten?
Mail ons, òf kijk voor meer informatie op:
www.mavitravel.nl

N.B.
In Januari staan wij op de ‘Vakantiebeurs‘ in Utrecht èn op de ‘Bijzondere Reizen Beurs‘ in Breda op de zaterdagen bij de stand van Mavi Travel waar we je alvast een paar wijnen zullen laten proeven en waar we je alles vertellen over deze prachtige reis! 

Wijnproeverij

23 juni 2018

Op zaterdag 23 juni waren we de hele middag in de winkel van Il-Divino aanwezig. Met onze wijnen om te proeven en daarbij een heleboel lekker Turkse Meze werd dit een erg gezellige middag.

www.ildivino-wijnwinkel.nl

Bottles & Barrels 3 jaar

21 april 2018, Apeldoorn

Omdat Bottles & Barrels 3 jaar bestond waren wij gevraagd om samen met Joop en zijn vrouw Inge er een mooi en lekker proeffeestje te maken! 
 

www.bottlesandbarrels.nl

Voorjaarsproeverij
‘Wijnhuis Oktober’

7 & 8 april 2018, Breda.

Of we zin hadden om een weekend in Breda te komen staan. Daar hoefden we niet lang over na te denken! Het werd een heel gezellig weekend waarbij sommige klanten zelfs op zaterdag én zondag langskwamen om te proeven.
Waarom ben je in de wijnimport gegaan, vragen mensen vaak -> nou, om dit soort leuke dagen & mensen dus 🙂

www.wijnhuis-oktober.nl

Wine Regions Event 

14 maart, Amstel Boathouse, Amsterdam 

Op 14 maart werd voor de eerste keer het ‘Wine Regions Event’ gehouden, georganiseerd door Perswijn Magazine & Pitch PR. Het event focuste zich op de wijn regio’s van kleine opkomende landen en gebieden.

Wij stonden op dit event onder de regio ‘Cradle of Wine’, samen met 3 prachtige wijnhuizen uit Libanon, Georgië en Moldavië.

Altijd spannend om aanwezig te zijn bij een geheel nieuw event, maar het werd een succesvolle dag waarbij veel mooie nieuwe contacten zijn gelegd!  Zo worden onze wijnen nu ook verkocht bij de wijnbar van het jaar, Meesters in Wijn, in Maastricht 🙂

www.meestersinwijn.com

www.perswijn.nl

Proeverij bij de Filosoof  

16 februari 2018, Den Haag

Wijnhandel ‘de Filosoof‘ gaf een proeverij met prachtige Libanese, Azerbaijaanse & Turkse wijnen. Wij waren op verzoek erbij om een korte introductie te geven over onze wijnen.
De kat (en tevens mede-eigenaar) Socrates, hield ons de hele avond in de gaten en was goed tevreden over het geheel 🙂

www.de-filosoof.nl

Persproeverij

25 oktober, locatie Henri Bloem te Leiden 

Op 25 oktober hielden we een persproeverij voor bloggers en wijnschrijvers. De reacties waren zeer lovend en we zijn super trots op alle mooie artikelen die over ons geschreven zijn naar aanleiding van deze gezellige avond! Hieronder de links naar de betreffende blogs en artikelen:

Wijnkronieken
De Wijnwijven
Wijntjesmetesther

Najaarsproeverij Den Toom

11 november, Rotterdam

Van wijnhandel Den Toom kregen we de gelegenheid om ons tijdens de najaarsproeverij te presenteren aan hun klanten. Een hele mooie middag met veel gezellige en enthousiaste proevers en een super gezellige afsluiting!

Najaarsproeverij Henri Bloem

29 oktober, locatie Hortus te Leiden

De najaarsproeverij van Henri Bloem was weer goed bezocht! Met ruim 260 bezoekers was het een gezellige en geslaagde middag. Er waren ruim 60 wijnen te proeven en hier stonden twee van onze wijnen bij: de Smyrna (Sauvignon blanc/Trebbiano) en de Consensus (Shiraz/Cab.Sauv./Merlot).

Het leukste van die dag? Het oudere echtpaar dat wel drie keer terugkwam om stiekem nòg een keer van de Consensus te proeven 🙂

Open wijndag ‘de Wijnschuur’

16 september 2017, Nes aan de Amstel

Een prachtige dag met 12 proeftafels en ruim 400 bezoekers.
Wij stonden er achter een eigen tafel met zes van onze wijnen en hadden aan aanloop zeker geen gebrek. We hebben enorm veel enthousiaste proevers aan onze tafel gehad en veel nieuwe contacten gelegd. Super georganiseerd door Dennis, Martine en het hele team van de Wijnschuur. 

Haringparty HCG-Turkije 

29 juni 2017, Leiden

Tijdens de jaarlijkse haringparty bij het HCG Turkije (Honorair Consul Generaal Turkije) hadden we een mooie tafel met onze wijnen. Een uitgelezen kans om de diverse ondernemers met onze wijnen te laten kennismaken. We haalden zelfs de krant ermee 🙂

Proeverij in Leiden

9 april 2017

Op 9 april hebben wij onze eerste proeverij gehouden voor een groep enthousiaste deelnemers. Alle deelnemers kregen 7 verschillende wijnen uit Turkije te proeven vergezeld van verschillende heerlijke hapjes. Was het de wijn of gewoon een heel gezellige groep? Hoe dan ook… een geslaagde en heel gezellige middag op een prachtige locatie in Leiden.

Vinologen proeven

16 januari 2017

Begin januari hebben we op het Honorair Consulaat van Turkije een wijnproeverij gehouden voor een selecte groep wijnkenners. Zowel de vinologen als de wijnhandelaren waren zeer positief over de smaken, kwaliteit en diversiteit van de wijnen.

Start typing and press Enter to search