Voorjaars-, Najaars- èn Masterproeverij

Bij ‘De Hoogheerlijkheid’, Oud Beijerland

We hebben tijdens deze super opgezette voorjaar- en najaarsproeverij hééél veel mensen de wijnen van Lucien Arkas Vineyards laten proeven, nieuwe lieve vrienden gemaakt en vooral ook enorm veel lol gehad!

In september gaven we er ook een aparte masterproeverij.
Er werd aandachtig geluisterd door een enthousiaste groep van ruim 25 mensen. Bij al deze uitleg werd er uiteraard ook veel geproefd waardoor het een leerzame, lekkere & heel gezellige avond werd!

Ook een keer een masterproeverij op jouw locatie door ons laten organiseren? Mail of bel ons voor en we komen graag een keer bij je langs om je er meer over te vertellen!

www.dehoogheerlijkheid.nl

Voor- en najaarsproeverij
‘Langeveld Wijnen’

Langeveld wijnen hield haar voor- en najaarsproeverij bij Van Der Valk in Sassenheim. Wij waren er op beide dagen bij en lieten diverse van onze wijnen proeven.

De sfeer zat er weer erg goed in. Zo goed zelfs dat op het einde van de middag ineens best veel mensen de inheemse druivenblend Öküzgözü / Boğazkere konden uitspreken 🙂

Voor de liefhebbers hier nog even fonetisch uitgeschreven:
Eukhuskheuzhuh Boowaazkerre.
Een wijn met niet alleen een goede afdronk maar vooral ook met een flinke tongval!

www.langeveldwijnen.nl

Najaarsproeverij
wijnhandel ‘Den Toom’

Zaterdag 9 november 2019, Kralingen/Rotterdam

We dachten hier een rustige proefmiddag te beleven, maar het werd in de loop van de middag ineens toch behoorlijk druk.
Op de gezellige bovenverdieping van dit prachtige pand in de wijk Kralingen werd uitvoerig geproefd. Zo uitvoerig dat het de proeverij doorging tot in de late uurtjes!

www.wijnhandeldentoom.com

Overzichtsproeverij ‘de Wijnschuur’

21 September 2019, Nes aan de Amstel

Het blijft elk jaar weer fantastisch om hierbij te mogen staan met onze wijnen. Onze Montepulciano uit de Mon Reve lijn werd erg gewaardeerd ook de gehele Smyrna lijn blijft de mensen steeds verrassen!

Onze dessertwijn is dit jaar trouwens één van de kerststerren bij de Wijnschuur en de hele maand november en december met mooie korting te bestellen via de webshop van de Wijnschuur. Of rijdt er gezellig een keertje langs om alles over deze en nog veel meer mooie kerstwijnen te horen, zien en proeven.

Voor meer informatie en locatie: www.dewijnschuur.nl

Nederlandse Wijnfeesten

28/29 September 2019, Groesbeek

Wet, wet, wet

Helaas was het dit weekend vooral heel erg nat door alle regen, maar dat mocht de pret gelukkig niet drukken. We stonden droog en omringd door ontzettend veel gezellige mede-wijnverkopers en wijnliefhebbers hebben we er met z’n allen een heel gezellig weekend van gemaakt.

Komend jaar hopen we hier zeker weer terug te komen!
Voor meer info over dit event: www.nederlandsewijnfeesten.nl

Wijncruise langs de Turkse Rivièra

Mei & September 2019, Bodrum – Didim 

Vanwege het mooie succes in 2018 hebben we dit jaar 2x een wijncruise georganiseerd langs de Turkse Rivièra. We hebben onze gasten in een week tijd kennis laten maken met ruim 30 verschillende wijnen uit alle wijngebieden van Turkije.

Per reis gaven we 2 wijnproeverijen aan boord, waarin we alles vertelden over Turkije als wijnland en hebben we aan wal 2 prachtige wijnhuizen bezocht. Denk daarnaast ook nog aan heerlijk eten, zwemmen, heel veel plezier & cultuur (bezoek aan Efeze) en je begrijpt dat deze wijncruise van een week eigenlijk veeel te kort is 😉

Plannen voor volgende jaar?
Daar zijn we druk over aan het brainstormen! Zodra we meer weten zullen we dit zeker via de website of social media (Facebook / Instagram / Linkedin) melden. Dus houd deze pagina’s in de gaten!

Wijnfestival – Chateau voor Buren

25 Augustus 2019, Buren

Turkse temperaturen op het wijnfestival in Buren 😉

In een zinderend zonnetje stonden we in de pittoreske binnenstad van Oranjestad Buren.
Op dit wijnfestival een uitgebreid aanbod van stands met verschillende nationale en internationale kwaliteitswijnen, gecombineerd met bijpassende culinaire lekkernijen.

Volgend jaar weer? Jazeker!
Voor meer info over dit event: www.burenstad.nl

Ronde tafelproeverij bij Wijnhuis Oktober

15 Juni 2019, Breda

De dag voor vaderdag stonden wij exclusief bij de ronde tafelproeverij van wijnhuis Oktober. Hierdoor konden we een dag lang onze wijnen laten proeven en alles uitleggen over deze wijnen, Lucien Arkas Vineyards & natuurlijk alles over Turkije als wijnland.

www.wijnhuis-oktober.nl

Nieuwjaarsborrel
bruidsmodezaak ‘By Mesh Bridal’

Vrijdag 18 januari 2019, Amsterdam

By Mesh Bridal is een prachtige bruidsmodezaak gevestigd op Overtoom 336 in Amsterdam. We waren erbij met onze wijnen. Op amsterdamtoday.nl staat een leuk filmpje van deze avond: klik hier voor het filmpje.

www.bymesh.nl

Feestdagenproeverij
bij wijnbar ‘Meesters in Wijn’

Zondag 4 november 2018, Maastricht

Deze super mooie wijnbar is door perswijn/grootspraak gekozen tot wijnbar van het jaar 2018. We zijn dan ook enorm trots dat we bij hun feestdagenproeverij mochten staan met onze wijnen.

Naast alle heerlijke wijnen die hier altijd te drinken zijn zijn ook super bediening en heerlijk eten!

www.meestersinwijn.com

Najaarsproeverij
‘Henri Bloem Leiden’

28 oktober 2018, locatie Hortus te Leiden

De najaarsproeverij van Henri Bloem, in de prachtige zaal van de Hortus in Leiden, was met ± 260 bezoekers een gezellige en geslaagde middag. Er waren ruim 60 wijnen te proeven en onze wijnen stonden bij een mooie gemixte tafel met wijnen uit Turkije, Bulgarije, Hongarije en Israel.

www.henribloem.nl/henri-bloem-leiden.nl

Voor ons team een drukke zondag met 2 proeverijen tegelijk.
De helft van ons team was dan ook aanwezig op de najaarproeverij in Sassenheim en de andere helft bij de proeverij in de Hortus.

Ehh.. lieve helft van ons team: schenken hè, niet alles zelf opdrinken 😉

Wacky Wine festival

14 oktober 2018, Sassenheim

Op zondag 14 oktober was de eerste editie van het Wacky Wine Festival in Sassenheim, georganiseerd door Langeveld Wijnen. Voor de liefhebbers stonden wij daar met onze wijnen en voor de nieuwsgierigen gaven wij een Masterclass over de geschiedenis van wijn in Turkije.
Het was een super gezellige dag met heel veel wijn, lekkere hapjes en gezellige live muziek! Met veel dank ook aan deze mooie maffe meiden die de hele dag zorgen voor schone glazen.
Wat ons betreft een zeer geslaagde eerste editie, hopelijk volgend jaar weer!

www.langeveldwijnen.nl

Najaarsproeverij de Wijnschuur

15 september 2018, Nes aan de Amstel

Ook dit jaar mochten wij onze wijnen weer laten proeven tijdens de jaarlijkse proeverij bij de Wijnschuur. Helaas zaten wij zelf in Turkije voor onze wijncruise, dus moesten we zorgen voor een alternatief team. En dat lukte!
We zijn super trots dat onze dochter Dilayla samen met een vriend de ‘honneurs’ voor ons hebben waargenomen!
Het is Dilayla zo goed bevallen dat je haar vanaf nu waarschijnlijk vaker zult tegenkomen bij onze proeverijen. We hebben er dus een teamlid bij!

www.dewijnschuur.nl

Wijncruise langs de kust van Turkije

september 2018, Bodrum – Didim 

Onze eerste wijncruise was met 2 orginele Gülets (houten zeilboten) een groot succes! We hebben onze gasten in een week meer dan 35 verschillende Turkse wijnen laten proeven. Daarbij heerlijk gegeten, gezwommen, gelachen, op bezoek geweest bij 2 wijnhuizen èn Efeze bezocht!

Komend jaar gaan we dit weer herhalen: in mei en september varen we weer uit voor een nieuwe Wijncruise door Turkije.

Ook interesse in onze wijncruise, of wil je meer weten?
Mail ons, òf kijk voor meer informatie op:
www.mavitravel.nl

Wijnproeverij

23 juni 2018, Hilversum

Op zaterdag 23 juni waren we de hele middag in de winkel van Il-Divino aanwezig. Met onze wijnen om te proeven en daarbij een heleboel lekker Turkse Meze werd dit een erg gezellige middag.

www.ildivino-wijnwinkel.nl

Voorjaarsproeverij
‘Wijnhuis Oktober’

7 & 8 april 2018, Breda

Of we zin hadden om een weekend in Breda te komen staan. Daar hoefden we niet lang over na te denken! Het werd een heel gezellig weekend waarbij sommige klanten zelfs op zaterdag én zondag langskwamen om te proeven.
Waarom ben je in de wijnimport gegaan, vragen mensen vaak -> nou, om dit soort leuke dagen & mensen dus 🙂

www.wijnhuis-oktober.nl

Wine Regions Event 

14 maart 2018, Amstel Boathouse, Amsterdam 

Op 14 maart werd voor de eerste keer het ‘Wine Regions Event’ gehouden, georganiseerd door Perswijn Magazine & Pitch PR. Het event focuste zich op de wijn regio’s van kleine opkomende landen en gebieden.

Wij stonden op dit event onder de regio ‘Cradle of Wine’, samen met 3 prachtige wijnhuizen uit Libanon, Georgië en Moldavië.

Altijd spannend om aanwezig te zijn bij een geheel nieuw event, maar het werd een succesvolle dag waarbij veel mooie nieuwe contacten zijn gelegd!  Zo worden onze wijnen nu ook verkocht bij de wijnbar van het jaar, Meesters in Wijn, in Maastricht 🙂

www.meestersinwijn.com

www.perswijn.nl

Proeverij bij de Filosoof  

16 februari 2018, Den Haag

Wijnhandel ‘de Filosoof‘ gaf een proeverij met prachtige Libanese, Azerbaijaanse & Turkse wijnen. Wij waren op verzoek erbij om een korte introductie te geven over onze wijnen.
De kat (en tevens mede-eigenaar) Socrates, hield ons de hele avond in de gaten en was goed tevreden over het geheel 🙂

www.de-filosoof.nl

Persproeverij

25 oktober 2017, locatie Henri Bloem te Leiden 

Op 25 oktober hielden we een persproeverij voor bloggers en wijnschrijvers. De reacties waren zeer lovend en we zijn super trots op alle mooie artikelen die over ons geschreven zijn naar aanleiding van deze gezellige avond! Hieronder de links naar de betreffende blogs en artikelen:

Wijnkronieken
De Wijnwijven
Wijntjesmetesther

Haringparty HCG-Turkije 

29 juni 2017, Leiden

Tijdens de jaarlijkse haringparty bij het HCG Turkije (Honorair Consul Generaal Turkije) hadden we een mooie tafel met onze wijnen. Een uitgelezen kans om de diverse ondernemers met onze wijnen te laten kennismaken. We haalden zelfs de krant ermee 🙂

Proeverij in Leiden

9 april 2017

Op 9 april hebben wij onze eerste proeverij gehouden voor een groep enthousiaste deelnemers. Alle deelnemers kregen 7 verschillende wijnen uit Turkije te proeven vergezeld van verschillende heerlijke hapjes. Was het de wijn of gewoon een heel gezellige groep? Hoe dan ook… een geslaagde en heel gezellige middag op een prachtige locatie in Leiden.

Vinologen proeven

16 januari 2017

Begin januari hebben we op het Honorair Consulaat van Turkije een wijnproeverij gehouden voor een selecte groep wijnkenners. Zowel de vinologen als de wijnhandelaren waren zeer positief over de smaken, kwaliteit en diversiteit van de wijnen.

0