14 April

Op zondag 14 april staan we met onze wijnen bij de voorjaarsproeverij van Langeveld Wijnen.

Meer informatie en een link naar dit gezellige event volgen zsm ūüôā

15 Juni

De zaterdag voor vaderdag staan we de hele dag bij Wijnhuis Oktober in Breda.

Op deze middag laten wij ons assortiment wijnen proeven en vertellen wij alles over wijnland Turkije!

www.wijnhuis-oktober.nl

Back to the Roots!

Tap ook eens uit een ander vaatje en proef de parels van Turkije tijdens een wijncruise langs de Turkse Rivièra.
We zeilen met¬†een originele houten¬†zeilboot (G√ľlet) langs prachtige rustige baaitjes waar je volop kunt genieten van zwemmen, lekker eten en mooie¬†wijnen. Tijdens deze week vertellen we alles over Turkije als wijnland en¬†houden¬†we een aantal wijnproeverijen aan boord met spannende wijnen uit de diverse (wijn)regio’s van Turkije. Ook bezoeken we twee¬†zeer diverse¬†wijnhuizen en worden er twee begeleide excursies aan land aangeboden. Kortom een week om nooit te vergeten!

Na het mooie succes van onze eerste wijncruise in 2018 organiseren we in 2019 maar liefst 2 keer opnieuw (samen met Mavi Travel) een wijncruise langs de Turkse Rivièra. 

In januari stonden wij op de vakantiebeurs in Utrecht & Breda, waar we onder het genot van een wijntje alles over deze prachtige reis vertelden. Tijdens deze dagen zijn een aantal mensen al direct zo enthousiast geworden dat ze hebben besloten om mee te varen!

Wil jij ook meevaren èn genieten van rust, lekker eten en heerlijke wijnen? We varen uit op 25 mei en op 7 september 2019.
Ook is het evt. mogelijk om met een eigen groep in een andere week deze wijncruise te ervaren.
Mail ons of kijk op de site van Mavi Travel 
voor meer informatie.

Privé proeverij

Wil je een eigen proeverij met een groep vrienden en/of familie door ons laten organiseren? Dat kan! Onze proeverijen zijn informeel, laagdrempelig en vooral gezellig. Indien gewenst kunnen wij de proeverij ook voorzien van heerlijke passende Turkse hapjes (Meze).

In Leiden hebben wij een prachtige locatie waar wij onze proeverij geven, maar we kunnen ook op elke gewenste locatie in Nederland langskomen.
Voor groepen van ¬Ī12 personen.
Grotere groepen evt. ook mogelijk in overleg.


Meer weten?
Mail ons en we sturen je met veel plezier meer informatie.

Start typing and press Enter to search