Najaarsproeverij
Langeveld Wijnen

Zondag 28 oktober staan wij met onze wijnen bij de najaarsproeverij van Langeveld wijnen. De proeverij is gratis te bezoeken en wordt gehouden in hotel van der Valk in Sassenheim.

www.langeveldwijnen.nl

Privé proeverij
met vrienden en/of familie

Wil je een eigen proeverij met een groep vrienden en/of familie door ons laten organiseren? Dat kan!
Onze proeverijen zijn informeel, laagdrempelig en vooral gezellig.
Indien gewenst kunnen wij de proeverij ook voorzien van heerlijke passende Turkse hapjes (Meze).

Voor groepen van 12-24 personen.
Grotere groepen is evt. ook mogelijk in overleg.

In Leiden hebben wij een mooie locatie waar wij onze proeverij geven, maar we kunnen ook op elke gewenste locatie door het land langskomen.

Meer weten?
Mail ons en we sturen je met veel plezier meer informatie.

Wijncruise

Na het mooie succes van onze eerste wijncruise in september 2018 organiseren we in 2019 maar liefst 2 keer opnieuw een wijncruise in Turkije.

In de week van 25 Mei en in de week van 7 September 2019 organiseren wij we samen met Mavitravel een heerlijke, relaxte wijncruise langs de kust van Turkije. We varen met een orginele houten zeilboot (Gület) langs prachtige rustige baaitjes waar je volop kunt genieten van zwemmen, lekker eten en mooie wijnen. Tijdens deze week vertellen we alles over Turkije als wijnland en houden we een aantal wijnproeverijen aan boord met spannende wijnen uit Turkije. Ook bezoeken we twee zeer diverse wijnhuizen en worden er twee begeleide excursies aan land aangeboden.

Ook interesse in onze wijncruise, of wil je meer weten?
Mail ons, òf kijk voor meer informatie op:
www.mavitravel.nl

N.B.
In Januari staan wij op de ‘Vakantiebeurs‘ in Utrecht èn op de ‘Bijzondere Reizen Beurs‘ in Breda op de zaterdagen bij de stand van Mavi Travel waar we je alvast een paar wijnen zullen laten proeven en waar we je alles vertellen over deze prachtige reis! 

Start typing and press Enter to search